+31655752111 info@explainermedia.nl

Explainer media

Explainer Media helpt bedrijven en organisaties met het maken van inspirerende, informatieve en slimme content te maken op het gebied van video, podcast & livestreams.

de explainer diensten

video

De koning van online content en de leukste vorm.

podcast

Eindelijk een platform wat draait om kennis delen!

livestreamen

Voor de meeste interactie en actualiteit, doe het live.

Training & coaching

Presentatietraining om goed op beeld te staan.

over explainer media

We leven in een prachtige tijd waar kennisdeling makkelijker is dan ooit tevoren. Video’s, blogs, vlogs, podcasts, ze vliegen je om de oren. Maar tegelijkertijd zien we daardoor ook dat veel organisaties delen om te delen, zonder al te veel na te denken over hoe je jouw doelgroep kan inspireren en informeren. Zo wordt er vaak veel tijd en geld gestoken in online content campagnes die uiteindelijk niets opleveren en dat is zonde.

Wat mij toch nét wat anders maakt dan anders is dat ik niet gewoon even langskom om een video te schieten, maar echt te tijd en moeite neem om me te verdiepen in het onderwerp en in je doelgroep. Zo weet ik zeker dat jouw content aansluit op je doelgroep en die verbinding, dat is waar content marketing om draait. Ik maak hiervoor gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodieken en 10 jaar aan ervaring met kennisdeling om jouw verhaal het beste over te brengen op jouw doelgroep.

 

gelijk met mij aan de slag?

explainer diensten

E

Video

Video is mijn expertise. Het overbrengen van een goed verhaal in beeld en geluid is wat ik het allerliefste doe.

Podcast

Podcasts zijn uitermate geschikt om dieper te duiken in complexere materie en je expertise te laten horen.

livestream

Door de combinatie van mijn ervaring als spreker en filmmaker weet ik als geen ander hoe je een webinar goed uitzend.

coaching / training

Ik geef training bij bedrijven in filmen, editing & presenteren. Dit is ook mogelijk in coachingsessies.

10 jaar ervaring in het overbrengen van expertise

10 jaar geleden, na mijn studie Psychologie & Filosofie, begon ik mensen te helpen met het vertellen van verhalen. Ik gaf cursussen op verschillende universiteiten en hogescholen en ik hielp sprekers met het structureren van hun verhaal in modellen, formats en oefeningen. Na dit 5 jaar gedaan te hebben besloot ik me te verdiepen in een oude passie: video. Mijn video’s werden al snel opgepikt door een organisatie die vroeg of ik hen kon helpen met video’s maken om uit te leggen hoe hun systeem werkt. Inmiddels heb ik meer dan 500 video’s gemaakt voor klanten over de hele wereld. Mijn achtergrond in de psychologie klikte met het video maken toen ik op het concept kwam van een mediabureau, gespecialiseerd in het uitleggen en in beeld brengen van expertise. Dat is Explainer Media.

Kai Vermaas
Oprichter Explainer Media 

partners

Kai komt niet zomaar even een videootje schieten. Dankzij zijn open houding en nieuwsgierige blik op de wereld wilt hij de essentie vastleggen van wat je als klant wilt. Ook als je zelf niet goed weet wat je wilt. Hij denkt met je mee en zorgt voor creatieve content en weet ook complexe materie te extraheren tot iets behapbaars. Ik zou Explainer Media zeker aanraden!

Joost Janssens

Business Partner & Alliance Manager, PAY.

klanten

Neem contact op

Wethouder j. Tieckenstraat 27 in Angerlo

+31655752111

info@explainermedia.nl

Ik geef graag terug

Ik vind het belangrijk om ook terug te geven met mijn werk, daarom steun ik de volgende goede doelen: